Designeren bak

Lissie Design

Min historie

Jeg er Anne Lise Hestness og er født og oppvokst i Stavanger. Jeg er gift og har en voksen datter. Som liten jente elsket jeg å se på alle de flotte smykkene i mors smykkeskrin. Og jeg kom alltid hjem med lommene fulle av stener som jeg fant på min vei. Det var starten på ineressen for smykker og smykkestener. Når jeg var 15 år (i 1985) startet jeg å lage mine egne smykker og solgte til mors veninner og bekjente. Det var starten på eventyret.


Jeg elsker smykker! Lage dem, designe dem og bære dem! Jeg elsker sølv, gull, smykkestener og vintage komponenter. Og jeg koser meg når jeg får skape noe nytt. Og er alltid like spent på hvem som kommer til å bære smykket. Siden dette er en enmannsbedrift har jeg også gleden av å fotografere alle smykkene, ha kontakten med dere flotte kunder + alt det andre som gjøres for å holde en bedrift i gang.

Smykketilvirking har jeg lært hos sølvsmeder og på London Jewellery School. I 1997 startet jeg opp butikken "Lissie's Brukskunst" på nettet. I 2005 endret jeg navnet til Lissie Design.   Jeg tar fremdels nye kurs for å lære nye smykke teknikker samt å følge med i tiden.  Innerst inne er jeg en romantisk, bohemsk rocker. Noe smykkene jeg lager bærer preg av.

Så langt har dette vært en fantastisk reise! En reise jeg ikke kunne foretatt uten dere - fantastiske kunder!  Reisen er ikke slutt. Og hver dag gleder jeg meg til nye opplevelser å dele med dere.
Høsten 2009 var smykkene mine utstilt på Galleri Havblink.  Og høsten 2015 og våren 2016 var jeg så heldig å få vise smykkene mine på London Fashion Week (bildene øverst viser en modell vise mine smykker der). Smykken har og vært vist i magasiner som Det Nye, The Art of Design (engelsk), KK, engelske Elle, Danske Boligliv  for å nevne noen. Se mer om det her

Takk for at du tok deg tid til å lese min historie!
Takk for besøket! ♥
Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!


Vennlig Hilsen Anne Lise (Lissie)" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "   

 

London Fashion Week

I 2015 og 2016 var jeg så heldig å få være med på London Fashion Week. Det var en stor og uvirkelig opplevelse. Her ser du bilde fra standen min der i 2016. Øverst på denne siden ser du modellen som i 2015 viste smykkene mine på catwalken.

Dette er meg

Ikke meg som du vanligvis ville sett meg hjemme (jeg trives best i t-skjorte og kosebukse).

Jeg trodde ikke det var sant
I 2010 fikk jeg en mail fra Det Nye. Dvs. jeg trodde ikke på at det kunne være det. De spurte etter bilder av mitt bestselgende "Alice in wonderland" smykke.

Jeg gav fra meg et hyl da jeg skjønte det var fakta. På den tiden hadde jeg bare et gammelt og dårlig digitalkamera. Så jeg slet virkelig med å levere et bilde som var godt nok til at de kunne bruke det.