Tilbakemeldinger fra kundene

Ønsker du å gi en tilbakemelding? Send en e-post til: ordre@lissiedesign.no Tusen takk!
Noen av tilbakemeldingene er oversatt til norsk fra engelsk og fransk. ( maks stjerner er 5)


Nydelige og unike ringer! Cbain

Nordic Winter Pearl Arrow

 Jeg elsker dette smykket, takk!! Det er vakkert og jeg bruker det som et minne om min avdøde mor, som elsket perler og sølv. Det minner meg om sterke kvinner i min familie. Innpakkingen var også vakker. Igjen tusen takk for ditt tidsbruk og talent. Laura

Ennå en nydelig levering fra Lissie Design. Lekker innpakning og! Tusen takk! Cbain


Nydelige og unike smykker! Cbain


Spennende farger og fine mathende øredobber (kjøpte et unikt smykkesett)


Ankom raskt, nydelig laget og pakket. (kjøpte "Cirkle of Life" armbånd)


Absolutt nydelig! Magnetlåsen gjør det superenkelt å ta det på! (kjøpte "Boho Turquoise" armbånd) Lori Marino


Tusen takk for så nydelig og helt unikt fredssmykke (halskjede) som ankom i postkassen i dag, så godt innpakket og enda finere enn på bildet! Kjapp, god & veldig hyggelig service - er kjempefornøyd! Hilsen Anne Zooey Lind

 


Hei! Er så fornøyd med mitt Amethyst point exlusive smykke. Det er utrolig vakkert! Og så fint innpakket:) Tusen takk!  Hjertelig hilsen Gry Vestheim


Nydelig armbånd! Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker det! Brent CostenbaderFantastisk butikk! Perfekt smykke som ankom nydelig innpakket. Hun elsker det! (det ble gitt i gave) Tusen takk!  (hun kjøpte smykket "Horse shoe")

 


Fikk dem nettopp! Nydelige, måtte ta dem på med en gang!  (kjøpte "Glam ørepynt" i fargen Crystal Golden)Teresa S.  

 

 
Lekkert, godt laget, enkelt smykke. Nydelig pil med Cubic Zirkonia i midten. Veldig fornøyd med det. (kjøpte "Golden Arrow" smykke)

 
Nydelige og originale! JEG ELSKER DEM! Gleder meg til å bruke dem!


 En super selger, nydelig gaveinnpakking og rask levering!  Elsker ringen og bruker den hver dag!  (kjøpte ringen " Our fate is our destiny") Eve Damon


Jeg elsker denne butikken. Lekkert armbånd. Ankom raskt og nydelig innpakket. Maureen
 


Enkelt og nydelig. Akkurat det jeg var på jakt etter. Kundeservicen er utmerket. Ankom raskt, pakket med stil. Fornøyd kunde.  (Kjøpte "Nordic Winter" ring)  Maureen

 

 
Tusen takk, pakken er komt, og de var lekre! Så nydelig innpakning, føler meg spesiell!  Lisbet Irene Netteland

 

 
Smykket ankom nydelig pakket.  Jeg elsker smykket! Ametysten er nydelig! Anne er enkel og jobbe med og veldig kundeorientert. Jeg er kjempefornøyd med kjøpet. Tusen takk Anne! Jeg kommer uten tvil til å kjøpe fra deg igjen. Tusen takk!

 

 
Er veldig fornøyd med askepott-smykket!!! Har fått mange kommentarer. Tusen takk! :D
Janne L.S.

 


 
Tusen takk Anne! Bestillingen kom nydelig pakket. Jeg elsker måten Kvartsen er festet. Nydelig håndtverk. Det er et fantastisk stykke armbeid! Anne er veldig imøtekommende og har god kundeservice - takk for hjelpen!  Jeg ser frem til neste kjøp fra deg. Tusen takk igjen! 

 

 
En butikk med flotte smykker med et personlig og unikt preg. Når du skroller ned over siden er det som å kikke oppi en skattekiste. Armbåndene jeg har herfra har jeg brukt daglig i flere år, og de er fortsatt like fine som da de var nye. Kjempe god service og rask levering! Er det noe du lurer på får du alltid et raskt svar.  Sarah

 

 
Kjære Anne Lise. Ørepynten kom trygt frem og er akkurat som beskrevet. De er nydelige, tusen takk!
Vennlig hilsen Best Wishes Caragh M.

 


 
Fantastisk smykke! Enda finere i virkeligheten enn på bildet! Kommer tilbake for flere kjøp! Monica


 
God kvalitet og nydelig, leveringstiden var det raskeste jeg noen gang har opplevd fra Norge, perfekt butikk!
(Kjøpte "Golden Blues" smykke)

 

 
Hvis du elsker filmen - og hvem gjør ikke det - du vil elske dette. you love the film.  (Tre nøtter til Askepott smykket - Red.anm. )


 
Elsker dem! De er virkelig lekre!  :) Perfekt størrelse og med akkurat passe med bling. Rask levering. Topp kvalitet på alt. Absolutt en selger til å stole på.  Arlene Harbers  (kjøpte "Jewels in my ears" ørepynt i fargen grå)


 
OMG! Disse er de lekreste øredobbene jeg noen gang har sett! Håndverket som ligger bak disse og hjelpen jeg fikk slik at jeg kunne skaffe meg dem... fantastisk! Jeg bruker dem ofte og de får stor oppmerksomhet.  Jeg er 100%+ fornøyd med hele salgsprosessen og elsker øredobbene. Jeg har anbefalt butikken til mange venner og for meg selv... Jeg vil absolutt bestille mer :-) 

 

 
Tusen takk for superrask fremsending - de ankom i tide til min forlovelsesfest og er absolutt nydelige!! Jeg er så fornøyd med disse nydelige øredobbene. De matcher smykket mitt perfekt! Perfekt funn for meg!

 

 
For en nydelig, unikt smykke inspirert av min favorittprinsesse.  Jeg har brukt det helt siden jeg fikk det, og det har en nydelig patina som gjør at det ser antikt ut. Perfekt lengde. Tusen takk Lissie Design. (kjøpte Snøhvit medaljongsmykke)

 

 
Perfekt! Kommunikasjonen var fantastisk og jeg kommer ikke til å nøle med å bestille herfra igjen. Jeg tenker allerede på det. (kjøpte skull Lava armbånd)

 


 
Smykket er lekkert (til og med lekrere enn på bildet) Jeg har fått mange komplimenter når jeg har brukt det. Tusen takk for rask service og nydelig smykke!  Elise (kjøpte 3 nøtter til Askepott smykket)
 

 
Så nydelig - tusen takk for så enkel måte å handle på samt rask fremsending. Nydelig smykke og lekker innpakning.