Om Lissie Design

Firmaet ble etablert i 2005.
Eier og smykkedesigner: Anne Lise Hestness
Org.nr. 988 834 106
Lissie Design er Registrert varemerke/ansvarsmerke og medlem i Norges Gullsmedforbund

Adresse: Lissie Design, Stasjonsveien 20 E, 4018 Stavanger.
Telefon: 95242640 (hverdager 13-15)
E-post:
ordre@lissiedesign.no

OM SMYKKENE

Alt er laget i mitt smykkeverksted i Stavanger, Norge. Jeg ønsker å kunne tilby deg smykker som er både unike og inspirerende. Smykker i begrenset antall der mye er unikt. I tidløs stil, slik at de kan brukes år etter år. Målet er å kunne tilby deg smykker du ikke finner andre steder. I en unik, elegant rocka bohemsk stil.

Kvalitet er alltid høy prioritet. Hver eneste perle, smykkesten og smykkedel er utvalgt/laget med omhu. Jeg bruker resirkulerte materialer når jeg kan og prøver å kjøpe råvarer så etisk som mulig. Jeg ønsker å ta vare på miljøet og produserer så lite avfall så mulig. Alt metall jeg bruker er nikkelfritt og blyfritt. Jeg er opptatt av naturen så korallperler, og skinn eller bein fra annet enn husdyr finner du ikke her.


OM DESIGNEREN BAK

Jeg elsker smykker! Lage dem, designe dem og bære dem! Jeg elsker sølv, gull, smykkestener og vintage komponenter. Og jeg koser meg når jeg får skape noe nytt. Og er alltid like spent på hvem som kommer til å bære smykket.

Jeg er Anne Lise Hestness og er født og oppvokst i Stavanger. Jeg er gift og har en voksen datter. Som liten jente elsket jeg å se på alle de flotte smykkene i mors smykkeskrin. Og jeg kom alltid hjem med lommene fulle av stener som jeg fant på min vei. Det var starten på ineressen for smykker og smykkestener. Når jeg var 15 år (i 1985) startet jeg å lage mine egne smykker og solgte til mors veninner og bekjente. Det var starten på smykkebusinessen.
Smykketilvirking har jeg lært hos sølvsmeder og på London Jewellery School. I 1997 startet jeg opp butikken "Lissie's Brukskunst" på nettet. I 2005 endret jeg navnet til Lissie Design.   Jeg tar fremdels nye kurs for å lære nye smykke teknikker samt å følge med i tiden.  Innerst inne er jeg en romantisk, bohemsk rocker. Noe smykkene jeg lager bærer preg av.
Høsten 2009 var smykkene mine utstilt på Galleri Havblink.  Og høsten 2015 og våren 2016 var jeg så heldig å få vise smykkene mine på London Fashion Week. Smykken har og vært vist i magasiner som Det Nye, The Art of Design (engelsk), KK, engelske Elle, Danske Boligliv  for å nevne noen. Se mer om det her


" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "
   
 
Takk for besøket! ♥
Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!

Vennlig Hilsen Anne Lise (Lissie)