Om Lissie Design

Firmaet ble etablert i 2005. - Eier og smykkedesigner: Anne Lise Hestness - Org.nr. 988 834 106
Adresse: Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger.
Telefon: 95242640 (hverdager 13-15)
E-post: ordre@lissiedesign.no
Hovedbutikken (den du er i): www.lissiedesign.no
Etsy shop


Hei, så kjekt du fant veien hit!

Jeg startet å lage smykker fordi jeg ikke fant det jeg ønsket meg, noen steder. Jeg var lei av masseproduserte og dyre smykker. Jeg ønsket meg noe som ikke alle andre hadde. Smykker som føltes riktige for meg. Så derfor begynte jeg å lage smykker selv. Smykker som passer perfekt til oss som vet hva vil ha og som liker smykker som ikke er masseproduserte, smykker med sjel, smykker som ikke er laget under dårlige forhold på en fabrikk.

Jeg ønsker å kunne tilby deg unike, tidløse og inspirerende smykker, med god kvalitet til en fornuftig pris.

Smykkene blir i så stor grad det lar seg gjøre laget med miljøvennlige og etisk forsvarlige materialer.  Med blandt annet gjenvunnet sølv der det lar seg gjøre (kvaliteten er den samme på sølvet uansett om det er nylig utvunnet eller gjenvunnet). Jeg bryr meg om naturen. Så korall, fjær og skinn fra truede dyrearter vil du ikke finne i denne butikken. Kun skinn og bein fra husdyr som ku, geit og sau.


Smykkene designes og lages i mitt smykkestudio i Stavanger. Designet og håndlaget i Stavanger. Smykkene tilvirkes med kvalitetsmaterialer som: Edelstener, halvedelstener, sølv, gull, forgylt, forsølvet og vintage komponenter. Alle Smykkene finnes kun i begrenset antall. Mange i bare ett eksemplar (eller par når det gjelder ørepynt).


HISTORIEN OM:
Som liten elsket jeg å titte i mors smykkeskrin
Jeg likte også å titte på alle de flotte knappene min mor oppbevarte i en flott metallboks. De ble aldri brukt, for hun mente det var for flotte til å brukes. Jeg pleide også å komme hjem med lommene fulle av småstein, som jeg fant på min vei, for jeg syntes de var så flotte. Det var starten på interessen for smykkestener.

I 1984 (når jeg var 15) fant jeg en spennende bok om smykkelaging, i en bokhandel. Jeg leste nesten hull i den boken. Den boken var det som inspirerte meg til å lage smykker til meg selv. Etter å laget smykker en stund spurte flere meg om jeg kunne lage smykker til dem. Så etter hvert hadde jeg en liten business gående fra pikerommet. Siden da har jeg laget smykker. Jeg utdannet meg innen regnskap og tok make-up artist utdannelse, med smykkelaging på si.  Men trangen til å drive med smykkedesign på heltid tok overhånd. Og i 2005 startet jeg opp med smykkelaging på heltid og har aldri angret på det.  Siden mitt kallenavn er Lissie ble bedriften hetende Lissie Design.

Etter dette har jeg tatt kurs hos sølvsmeder (Thrane Gård Galleri, Sandnes) og hos London Jewellery School i London. Jeg tar stadig nye kurs for å utvide min horisont og kunne tilby deg nye og spennende smykker i nye teknikker. Høsten 2009 ble jeg invitert som utstiller på Galleri Havblink. Høsten 2015 og våren 2016 var så heldig at jeg fikk vise frem mine smykker på Bloggers London fashion Week. Noe som var en både kjekt, skremmende og spennende!  Smykkene mine har og vært vist i en rekke blader og magasiner som: Det Nye, The Art of Design, KK, Engelske Elle, Danske Boligliv for å nevne noen. Se mer om det her

Det aller beste med å få drive med det man liker aller best, er å komme i kontakt med så mange kjekke mennesker, samt å få lage noe som andre kan av glede av.

" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "

 
Takk for besøket! ♥

Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!
Vennlig Hilsen Lissie  

Ovenfor ser du businessvarianten av Lissie under ser du hverdagsvarianten