Om Lissie Design

Firmaet ble etablert i 2005.
Eier og smykkedesigner: Anne Lise Hestness
Org.nr. 988 834 106
Lissie Design er Registrert varemerke/ansvarsmerke og medlem i Norges Gullsmedforbund

Adresse: Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger.
Telefon: 95242640 (hverdager 13-15)
E-post:
ordre@lissiedesign.noHei! Kjekt å møte deg!

I er født i Stavanger (Norge) for mer en 40 år siden. Jeg er gift og har en voksen datter. Jeg startet å designe samt lage smykker i 1985. Jeg grunnla mitt smykkefirma i 2005. Jeg elsker smykker! Både å designe, lage og å bruke. Jeg elsker sølv, gull, smykkestener og vintage komponenter.

Jeg har alltid vært fascinert av og opptatt av mote, design og smykkestener. Som liten jente elsket jeg å se på alle de flotte smykkene i mors smykkeskrin. Når jeg var 15 år startet jeg å lage mine egne smykker. Etter en stund begynte min mors veninner å bestille smykker av meg. Det var starten på det som skulle bli et smykkeeventyr.

Høsten 2009 var smykkene mine utstilt på Galleri Havblink.  Og høsten 2015 og våren 2016 var jeg så heldig å få vise smykkene mine på London Fashion Week. Smykken har og vært vist i magasiner som Det Nye, The Art of Design (engelsk), KK, engelske Elle, Danske Boligliv  for å nevne noen. Se mer om det her

Smykketilvirking har jeg lært hos sølvsmeder og på London Jewellery School. Jeg tar fremdeles nye kurs for å holde meg oppdatert samt tilby deg smykker i nye spennende teknikker. Lissie Design er registrert varemerke og jeg er medlem i Norges Gullsmedforbund.

Alle smykkene finnes kun i begrenset antall. Mye er unika. Smykkene er i tidløs stil slik at de kan brukes år etter år. Jeg ønsker å kunne tilby deg smykker som er både unike og inspirerende. Og til en overkommelig pris. Innerst inne er jeg en romantisk, bohemsk rocker. Noe smykkene jeg lager bærer preg av.

Kvalitet er alltid høy prioritet. Hver eneste perle, smykkesten og smykkedel er utvalgt/laget med omhu. Jeg bruker resirkulerte materialer når jeg kan og prøver å kjøpe råvarer så etisk som mulig. Jeg ønsker å ta vare på miljøet og produserer så lite avfall så mulig. Alt metall jeg bruker er nikkelfritt og blyfritt.


" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "
  
 
 
 
Takk for besøket! ♥
Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!

Vennlig Hilsen Anne Lise (Lissie)

 
 

Chakra armånd gullbelagt med smykkestener