Om Lissie Design

 

Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger. 
Org.nr. 988 834 106
Phone: 004795242640 (13-16 Cet)
Og Mail

Lissie design ble etablert i 2005.
Eier og designer er  Anne Lise Hestness.
Firmaet holder til i Stavanger, Norge.

 

Unikt og inspirerende til dine antrekk!
Liker du smykker? Liker du å smykke deg med noe som ikke alle andre har?
Lissie Design tilbyr smykker for deg - i unik stil.
Designeren bak Lissie Design, som ble etablert i 2005,  er  meg, Anne Lise Hestness (også kalt Lissie). Jeg er gift og har en voksen datter. En god del av av smykkene er unike. Og finnes derfor bare i et eksemplar.  Resten av smykkene er kun laget i et fåtall. Alle smykkene er tilvirket for hånd av meg. Smykkene følger til en viss grad motetrendene. Uten at den gjennomgående elegante boho rockerstilen, Lissie Design er kjent for, endres. Hos Lissie design finner du smykker for både ham og henne.

Kanskje du ikke trenger flere smykker? Kan man egentlig få for mange smykker? Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. Ikke fordi man nødvendigvis trenger flere. Men smykker er som små kunstverk man kan bære på seg. Kunstverk som både påvirker hvordan din stil oppleves av deg selv og andre samt hvordan dine antrekk fremstår.

En av hovedmålene
 er å kunne tilby deg noe unikt og inspirerende til dine antrekk.  Unike smykker som du kan bruke til å definere din stil.
Kvalitet er alltid i en viktig del av designet. Hver eneste perle, hver eneste smykkesten, ja hver eneste del av smykkene er valgt ut/laget med tanke på kvalitet. Alle metaller brukt i smykkene nikkelfrie. I tillegg legges det stor vekt på personlig og god kundeservice - og en god handleopplevelse for deg som kunde.

Smykkene blir laget under etiske forhold siden jeg lager dem selv. Jeg prøver i så stor grad det lar seg gjøre å kjøpe mijøvennlige, etisk forsvarlige materialer og samtidig støtte fattige produsenter. Det meste av smykkene blir laget på bestilling, slik at det ikke blir laget mer enn det markedet vil ha. Det brukes i stor grad resirkulerte materialer i gaveesker og resirkulert sølv til smykkene. Jeg bryr meg om naturen. Så korall, fjær og skinn fra truede dyrearter vil du ikke finne hos meg. Kun skinn fra husdyr som ku, geit og sau.

Som liten elsket jeg å titte i mors smykkeskrin
. Jeg likte også å titte på alle de flotte knappene min mor oppbevarte in en boks, for hun syntes det var for flotte til å brukes.
Dette kombinert med min store interesse for smykker og mote var i stor grad inspirasjonen som medvirket til at jeg i 1985 startet opp med å designe og skape smykker. Høsten 2015 og våren 2016 var jeg så heldig at jeg fikk vise frem mine smykker på London fashion Week. Noe som var en kjekk og spennende opplevelse!

Jeg har 30 års erfaring med smykkedesign og smykketilvirkning. I smykkene brukes en del vintage materialer i tillegg til nye materialer som edelstener, sølv og gull.. Alle smykkene er nikkeltestet og blir lagt i gavepose eller gaveeske, før de pakkes forsvarlig før jeg sender dem til deg.  Bestillingene sendes normalt 1-3 dager etter kjøp (enkelte smykker som lages på bestilling kan ta inntil en uke). Leveringstiden er oppgitt på hvert enkelt produkt. Prisene du ser er dem du betaler - ingen skulte avgifter. Og som en gave til deg, spanderer jeg frakten! Jeg gjør mitt ytterste for å få sendt bestillinger som det haster ekstra med.  Jeg sender mandag-fredag (haster det veldig også lørdag)

Det er en ære å få lage smykker både t
il personligheter innen film-, teater-, musikk- og modellbransjen, og til alle de andre flotte menneskene. Både innenlands og i det store utland.   Takk for besøket! Ta en titt i nettbutikken. Kanskje finner du noe du Liker?  

  
Ha en god dag - hvor enn du er i verden!
   Vennlig Hilsen Lissie