Om Lissie Design

Firmaet ble etablert i 2005. - Eier og smykkedesigner: Anne Lise Hestness - Org.nr. 988 834 106
Lissie Design er Registrert varemerke

Adresse: Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger.
Telefon: 95242640 (hverdager 13-15)
E-post: ordre@lissiedesign.no
Hovedbutikken (den du er i): www.lissiedesign.no
English language? Please go to my Etsy shop


Hei, så kjekt du fant veien hit!

Jeg er Anne Lise Hestness, gift og har en voksen datter. Er du også lei av masseproduserte smykker? Her finner du smykker som ikke alle andre har. Smykker som passer perfekt tio oss som vet hva vi vil ha. Smykker som ikke er masseproduserte, smykker med sjel, uten helsefarlige materialer og som ikke er laget i tusenvis av eksemplarer under dårlige forhold på en fabrikk. Smykker som viser din gode smak.

Jeg ønsker å kunne tilby deg unike, tidløse og inspirerende smykker, med god kvalitet til en fornuftig pris.
Smykker som gjør at det lettere å vise din gode stil, samtidig som du er unik. Smykkene blir i så stor grad det lar seg gjøre, laget med miljøvennlige og etisk forsvarlige materialer.  Med blant annet gjenvunnet sølv (kvaliteten er den samme på sølvet uansett om det er nylig utvunnet eller gjenvunnet). Jeg bryr meg om naturen. Så korall, fjær og skinn fra truede dyrearter vil du ikke finne i denne butikken. Kun skinn og bein fra husdyr som ku, geit og sau.

Smykkene designes og lages i mitt smykkestudio i Stavanger. Smykkene tilvirkes med kvalitetsmaterialer som: Edelstener, halvedelstener, sølv, gull, forgylt, forsølvet og vintage komponenter. Alle Smykkene finnes kun i begrenset antall. Mange i bare ett eksemplar (eller i par når det gjelder ørepynt).  Alt er nikkelfritt og blyfritt i henhold til lover og regler.  Lissie Design er selvfølgelig registrert varemerke i hehold til forskrift om registrering av ansvarsmerker .


Historien om Lissie Design:

Som liten elsket jeg å titte i mors smykkeskrin. Studerte de fine formene og fargene på smykkene. Kjente på de glatte metallene. Jeg likte også å titte på alle de flotte knappene min mor oppbevarte i en flott metallboks. De ble aldri brukt, for hun mente det var for flotte til å brukes. Jeg pleide å komme hjem med lommene fulle av småstein, som jeg fant på min vei, for jeg syntes de var så flotte. Det var starten på interessen for smykker og smykkestener.

I 1984 (når jeg var 15) fant jeg en spennende bok om smykkelaging. Jeg leste nesten hull i den boken. Den boken inspirerte meg til å lage smykker selv. Jeg hadde lenge hatt ett ønske om å ha noe annet enn de masseproduserte smykkene som var det eneste jeg hadde råd til.

Etter å laget smykker en stund spurte flere og flere om jeg kunne lage smykker til dem. Så etter hvert hadde jeg en business gående fra pikerommet. Siden da har jeg designet og skapt smykker. Jeg utdannet meg innen regnskap og tok make-up artist utdannelse, med smykkelaging på si.  Men trangen til å drive med smykkedesign på heltid tok overhånd. I 2005 startet jeg opp med smykkelaging på heltid. Jeg har aldri angret på det.  Innerst inne er jeg en rocka bohem. Noe som tydelig vises i smykkene jeg lager.

Mitt kallenavn er Lissie (derav Lissie Design). Jeg tatt kurs (Sølvsmedene på Thrane Gård Galleri, Sandnes) og hos London Jewellery School i London. Jeg tar stadig nye kurs for å utvide min horisont og kunne tilby deg nye og spennende smykker i nye teknikker.
Høsten 2009 var smykkne mine utstilt på Galleri Havblink. Høsten 2015 og våren 2016 var så heldig at jeg fikk vise frem mine smykker på Bloggers London fashion Week. Noe som var en både kjekt, skremmende og spennende!  Smykkene mine er og vist i en rekke blader og magasiner som: Det Nye, The Art of Design, KK, Engelske Elle, Danske Boligliv for å nevne noen. Se mer om det her

Det aller beste med å få drive med det man liker aller best, er å komme i kontakt med så mange kjekke mennesker, samt å få lage noe som andre kan av glede av.

" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "

 
Takk for besøket! ♥ Ta gjerne en tur rundt i butikken og se hva du finner!

Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!
Vennlig Hilsen Lissie